La Festa Major i el nom d'una plaça a la Floresta, entre els temes de l'audiència ciutadana


  • Comparteix:

Moment de l'audiència ciutadana

Moment de l'audiència ciutadana

El nom d'una plaça de la Floresta, el parc del carrer de Bilbao, les molèsties de la Festa Major i la mobilitat a Can Barata han protagonitzat l'audiència ciutadana. El torn de paraula obert als veïns té lloc a dos quarts de set, mitja hora abans que comenci el ple municipal.

ESCOLTA-HO

Plaça de Miquel Olivella a la Floresta?
L'Associació de Propietaris i Veïns de la Floresta proposa que es bategi amb el nom de doctor Miquel Olivella la plaça de Pere Planes. La tinenta d'alcalde Cristina Paraira diu que ja tenen la proposta per escrit i que s'ha tractat a la comissió del nomenclàtor. Paraira explica que es parlarà també amb el president del consell de barri, Ramon Piqué.

Parc al carrer de Bilbao
Narcís Clavell demana a la tinenta d'alcalde Cristina Paraira que es millori el parc del carrer de Bilbao, a tocar de la xurreria. Segons aquest veí, hi ha pocs accessos per a persones amb dificultats de mobilitat, les escales tenen esglaons desiguals i no hi ha lloc per seure ni fonts.

Paraira diu que el parc no està tan malament i que aviat s'hi inclouran millores, com la instal·lació dels bancs. La tinenta d'alcalde es compromet a visitar el parc.

Festa Major
María Ángela Palacios, veïna de la plaça de Barcelona, critica que la Festa Major duri sis dies i lamenta que no s'especifiquin els decibels que comportarà amb les seves activitats. Palacios també carrega contra els horaris dels concerts i contra el cost de la celebració. La veïna també es queixa per l'alta concentració d'actes festius al centre de Sant Cugat i acusa el consistori de no respectar el descans de la ciutadania.

L'alcaldessa diu que comparteix del tot la visió de Palacios i explica que s'aprova un decret per permetre horaris més amplis per Festa Major. La tinenta d'alcalde de Cultura, Carmela Fortuny, remarca que no hi ha cap activitat que acabi més enllà de les quatre de la matinada i que totes tindran limitació horària.

Can Barata i la mobilitat
El senyor Ruiz demana que es tingui present Can Barata i que es pensi en la mobilitat de la gent gran de la zona.

L'alcaldessa diu que es treballa per millorar la mobilitat de la zona, tenint en compte que està allunyada del centre de Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.