El PP demana que s'augmenti el nombre d'efectius dels Mossos d'Esquadra a Sant Cugat


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu / Foto: Mossos d'Esquadra

Imatge d'arxiu / Foto: Mossos d'Esquadra

El PP instarà l'Ajuntament a demanar a la Generalitat que augmenti el nombre d'efectius dels Mossos d'Esquadra a Sant Cugat. Serà a través d'una moció en el proper ple municipal que subratlla el dèficit d'agents que, segons el partit, pateix la ciutat.

Al text que es debatrà al ple de juliol, el PP especifica que, tot i la manca de sensació d'inseguretat entre els veïns de la ciutat, Sant Cugat registra certs delictes i actes d'incivisme que, al seu entendre, fan necessari més agents de policia. El PP indica que Sant Cugat té una ratio d'1,84 policies per habitant entre Policia Local, Mossos i altres cossos, quan la llei fixa que aquest índex ha de ser de 4,5 agents per ciutadà. Ho explica el portaveu dels populars, Álvaro Benejam.

Álvaro Benejam

Nosaltres anem recollint queixes de veïns que ens diuen que se senten desprotegits. Volen que pugi la presència policial per evitar l'augment de delictes que s'està duent a terme durant els darrers mesos, quan han augmentat aproximadament un 10%.


Per tot això, el PP vol que el ple reconegui la situació de 'risc eventual' i que reclami al govern de la Generalitat més agents per arribar a la ràtio establerta per la normativa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.