Calvet: 'Les denominacions de PDC i Demòcrates poden coexistir perfectament'


  • Comparteix:

Delegació local del Partit Demòcrata de Catalunya al congrés fundacional / Foto: Twitter PDC Sant Cugat

Delegació local del Partit Demòcrata de Catalunya al congrés fundacional / Foto: Twitter PDC Sant Cugat

La secció local del Partit Demòcrata Català (PDC) està convençuda que el nom de la refundada CDC no serà un problema per al pacte de govern que hi ha entre la formació i Demòcrates de Catalunya (DC) a Sant Cugat. Ho ha explicat un dels seus membres, Damià Calvet, en resposta a l'advertència de Demòcrates. Calvet ha afegit que les dues denominacions 'poden coexistir perfectament' i ha manifestat que PDC 'està oberta' a reeditar el pacte amb els democristians de cara a les eleccions municipals del 2019.

Calvet ha destacat 'la forta relació' entre el Partit Demòcrata Català i Demòcrates de Catalunya tant en àmbit nacional com local i es mostra convençut que la disputa pel nou nom del partit no serà un entrebanc.

Damià Calvet

Poden coexistir perfectament les dues denominacions. Tenim molt bona relació amb Demòcrates de Catalunya, els respectem moltíssim, tenim un acord dins el grup municipal i estem segurs que quan els ho expliquem veuran que poden coexistir perfectament els dos noms.


Calvet manté que s'incorporaran les sigles de Demòcrates de Catalunya al grup municipal, que fins ara es designava com a Convergència, tal com es va acordar al març.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.