L'Ajuntament diu que el projecte de les Cases dels Mestres 'és viu' en resposta a les crítiques de Clau Mestre


  • Comparteix:

Projecte de rehabilitació Cases dels Mestres

Projecte de rehabilitació Cases dels Mestres

L'equip de govern afirma que el projecte de masoveria urbana a les Cases dels Mestres de la Floresta 'és viu'. El tinent d'alcalde d'Urbanisme, Damià Calvet, ha explicat que Promusa i l'àrea d'Urbanisme treballen per resoldre 'una sèrie de contingències' que alenteixen el procés com la condició de solar de la finca, que encara no té la llicència d'edificació. Amb aquestes declaracions el consistori respon el comunicat del col·lectiu Clau Mestre, que critica 'l'encallament' del projecte.

El col·lectiu, que aplega veïns de la Floresta, adjudicataris i l'antiga plataforma 6 Claus, va lamentar la impossibilitat d'ampliar els habitatges per la part del darrere i demana al consistori les modificacions urbanístiques corresponents per fer viable l'ampliació.

El titular d'Urbanisme ha explicat que 'cal fer ajustos i gestions' que 's'aniran resolent amb normalitat'.

Damià Calvet

Hem d'aconseguir que el solar tingui la llicència d'edificació. Mentrestant, intentarem no aturar el procés començant a treballar en allò que ens permetin les llicències de precari que puguem anar obtenint.


L'alcaldessa, Mercè Conesa, ha dit que aquests tràmits són els habituals en processos urbanístics.

Mercè Conesa

S'han de donar una sèrie de condicions perquè una finca esdevingui solar. És un tema resoluble. Anem tirant endavant el projecte, no és en cap cas una qüestió insalvable.


Aquesta promoció és la primera d'habitatge públic en règim de masoveria cooperativa que s'impulsa a Catalunya i és fruit d'un acord entre l'Ajuntament, el col·lectiu 6 Claus, que havia ocupat les cases, la cooperativa Sostre Cívic i l'empresa d'habitatge municipal, Promusa, per impulsar la masoveria urbana com una possibilitat més d'oferir habitatge més assequible a Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.