Núria Gibert, a la llista al secretariat nacional de la CUP liderada per Quim Arrufat


  • Comparteix:

Núria Gibert al ple de Sant Cugat / Foto: Localpres

Núria Gibert al ple de Sant Cugat / Foto: Localpres

La portaveu de la CUP-PC a Sant Cugat, Núria Gibert, forma part de l'única llista col·lectiva que aspira al secretariat nacional de la CUP. L'exdiputat Quim Arrufat encapçala aquesta candidatura de consens que no manté cap dels membres actuals del secretariat ni militants de les corrents Endavant i Poble Lliure. El regidor de la formació a Girona Lluc Salellas i la de Figueres Natàlia Sànchez acompanyen Arrufat al capdavant d'aquesta llista que inclou nombrosa representació de càrrecs electes de la CUP al territori.

A banda dels regidors de Girona, Figueres i Sant Cugat, també formen part de la candidatura la també regidora de Girona Elisabet Punset, el regidor de Sant Celoni Dani Corpas i l'alcalde dels Guiaments, Miquel Perelló. També hi són el membre de la CUP Barcelona Eduardo Cáliz i el de la Garriga Jaume Rojas, entre d'altres. A les candidatures individuals hi hauria Xavier Generó, actual portaveu del secretaria, Hugo Alvira, Òscar Simon i Laura Rafecas, també membres actuals, a més d'Albert Serrats i Pilar Corcoy.

L'objectiu de la llista és representar les diferents sensibilitats de la formació anticapitalista després de la divisió interna generada durant els darrers mesos pel suport a la investidura de Mas o pels pressupostos. Per tirar endavant, la candidatura necessitarà el suport de la majoria de la militància amb un 65% del vots.

El nou secretariat s'elegirà durant la primera setmana d'agost telemàticament i els resultats es faran públics aquell cap de setmana.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.