Conesa preveu l'inici d'obres del Leonardo a finals d'any però no garanteix que obri el curs 2017-2018


  • Comparteix:

Conesa, en la visita d'obres d'aquest dimarts

Conesa, en la visita d'obres d'aquest dimarts

L'Ajuntament preveu que l'inici d'obres del nou institut Leonardo, projectat al barri de Volpelleres, s'iniciïn abans que acabi l'any. Això ha anunciat aquest dimarts l'alcaldessa que no ha pogut garantir, però, que el centre pugui entrar en funcionament el curs 2017-2018.

La regidora d'Educació i Família, Esther Salat, ha assegurat que l'adjudicació de les obres es farà al novembre. D'aquesta manera s'albira més aprop el compliment d'una de les reivindicacions més antigues de la ciutat en termes educatius.

Malgrat la licitació de les obres, però, l'alcaldessa, Mercè Conesa, diu que l'obertura del centre pel setembre de 2017 dependrà del calendari constructiu.

Mercè Conesa

En funció del sistema constructiu hem de veure quina disposició tenim. Per nosaltres ja és una vai de no retorn.


El projecte d'obres del nou institut també inclou els treballs de construcció del pavelló del centre, que assumeix l'Ajuntament i que aniran en paral·lel.

La 12a escola
L'altre projecte constructiu destacat en ensenyament és la 12a escola. Esther Salat ha afirmat que la instal·lació dels mòduls es farà a partir d'aquesta segona quinzena d'agost i que, una vegada la Generalitat faci l'adequació del terreny, el consistori connectarà els subministres i arranjarà el pati amb els elements decidits pels pares i l'equip directiu del centre.

Per fer la nova escola, l'Ajuntament va cedir al govern 6.600 metres quadrats a tocar del futur institut Leonardo, al carrer d'Alfons Aragó, a Volpelleres. El centre començarà a funcionar al setembre amb barracons.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.