Les JERC volen donar un major protagonisme polític a l'Acamapada Jove d'Arbúcies


  • Comparteix:

Els joves d'ERC esperen superar els assistents de l'any passat

Els joves d'ERC esperen superar els assistents de l'any passat

La secció local de les JERC espera augmentar aquest any la participació santcugatenca a l'acampada jove d'Arbúcies. En aquesta edició les JERC volen posar l'accent sobretot en el contingut polític de l'acampada a banda del contingut lúdic i els concerts.

Un estiu més, les JERC organitzen l'acampada jove d'Arbúcies, que es farà del 15 al 17 de juliol. Aquest any, el moment central serà l'acte polític de dissabte 17 de juliol. Hi intervindran Joan Puigcercós i Josep-Lluís Carod-Rovira, a més de representants de les JERC. En el decurs de l'acte hi seran presents organitzacions de fora del país. Pel portaveu de les Joventuts d'Esquerra Republicana, Pere Aragonés, aquesta participació és un èxit.

Pere Aragonés

A l'acte polític hi participaran organitzacions juvenils d'àmbit europeu: Gal·lícia, Euskadi, Irlanda i Córsega.


No obstant, la part lúdica també serà important. Aquest any està prevista l'actuació de Els Pets, Lax'n'busto, Lluís Llach, Orishas o Cheb Balowski, entre d'altres. Les actuacions aplegaran estils musicals diversos com el hip hop, l'ska, el mestissatge o la música catalana.

Des de Sant Cugat, s'han mostrat satisfets de la participació del jovent del municipi. I és que, si l'any passat van ser prop de 50 persones les que van assistir a l'acampada, aquest any la venda d'entrades fa preveure que la xifra de santcugatencs serà, fins i tot, superior.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.