El PP acusa el govern municipal 'dels problemes de convivència que genera el moviment ocupa'


  • Comparteix:

El portaveu del PP a Sant Cugat, Álvaro Benejam

El portaveu del PP a Sant Cugat, Álvaro Benejam

El PP acusa el govern municipal de permetre que La Xesca hagi ocupat el local de l'avinguda Cerdanyola per establir-hi un casal autogestionat. El partit relaciona l'ocupació amb 'la manca de seguretat a Sant Cugat' i recorda que ja va alertar al ple de juliol de la necessitat d'augmentar el nombre d'efectius de Mossos d'Esquadra a la ciutat.

Segons el portaveu de la formació, Álvaro Benejam, la inacció del govern municipal 'demostra que és incapaç de mantenir l'odre i garantir la convivència pacífica de tots els santcugatencs'. El popular també assegura que des del partit 'es veu amb preocupació la implantació d'un model que vulnera l'estat de dret i la convivència a la ciutat'.

Benejam també acusa Convergència de 'permetre que el moviment ocupa tingui barra lliure a la ciutat'. En aquest sentit la formació també carrega contra les institucions del país a les que acusa de 'llançar constantment a l'opinió pública consignes a favor de la desobediència civil i la confrontació'.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.