El PP vol que l'Ajuntament elabori plans de millora per a Mas Gener i Can Cabassa


  • Comparteix:

Una imatge de la torre d'alta tensió de Mas Gener / Foto: Google Maps

Una imatge de la torre d'alta tensió de Mas Gener / Foto: Google Maps

El PP portarà al ple de setembre una proposta per reclamar un pla de millora per als barris de Mas Gener i Can Cabassa, al districte de Mira-sol. Segons el text, en aquestes dues zones es produeix una situació de greuge respecte a altres barris de Sant Cugat i això requereix de mesures urgents en l'àmbit urbanístic, de seguretat ciutadana i de reducció de la contaminació acústica.

Els acords demanen que el govern municipal reclami als titulars de diversos equipaments del barri a que accelerin les millores que reclamen els veïns. És el cas de la línia d'alta tensió de l'avinguda de Guadalajara, que els populars volen soterrar, els treballs de consolidació de la riera de Can Cabassa i de soterrament de la resta de rieres del districte i del disseny d'un pla específic de seguretat per a la zona.

El portaveu popular a l'Ajuntament, Álvaro Benejam, destaca especialment la situació de les rieres i assenyala que la moció és una mesura de pressió.

Álvaro Benejam

Sembla que l'Ajuntament no fa prou pressió perquè les administracions prenguin les mesures necessàries. El que demanem és que el consistori es posicioni en aquest tema.


El text també inclou traslladar els acords als veïns, que van protagonitzar l'audiència pública del ple de juliol, al Consell de Barri de Mira-sol i a l'Agència Catalana de l'Aigua (ACA).



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.