ERC vol eliminar les referències anticatalanistes dels carrers i places de Sant Cugat


  • Comparteix:

Una comissió d'ERC està ultimant una nova proposta de nomenclàtor pel municipi

Una comissió d'ERC està ultimant una nova proposta de nomenclàtor pel municipi

La redacció d'un projecte de nou ROM o una proposta de nomenclator per als carrers i places de Sant Cugat són alguns dels primers treballs elaborats per les diferents comissions formades per ERC. La voluntat d'aquest partit és anar treballant diferents qüestions que afecten al municipi i poder presentar les seves propostes.

L'executiva local d'ERC ha decidit crear diferents grups de treball per tractar a fons qüestions com el medi ambient, la cultura, el territori, la sanitat o les noves tecnologies de la informació, entre d'altres.

El president d'ERC a Sant Cugat, Jaume Massanés, explica que es tracta d'incidir en diferents qüestions, la majoria d'elles relacionades amb la tasca que fan les actuals regidories del consistori.

Jaume Massanés

La nova executiva ha creat diferents grups de treball, la majoria relacionats amb les actuals regidories del consistori.


L'elaboració d'un projecte de nou ROM, que ja han presentat a la comissió municipal que treballa aquest tema, és el primer fruit d'aquestes comissions, en aquest cas de la comissió jurídica.

Des d'ERC ja estan treballant també en una propera proposta sobre nomenclator, que partint dels noms de tots els carrers i places del municipi, vol elaborar una base de dades per a propers noms o vol eliminar aquelles denominacions amb connotacions anticatalanes.

Jaume Massanés

Volem establir una normalització dels noms, tenir una base de dades per futurs canvis de noms o posar-ne de nous, i eliminar aquells amb connotacions anticatalanes.


Aquesta proposta es vol presentar abans de les vacances d'estiu, i mentrestant, ERC treballa també en un projecte vinculat als districtes i als nous barris del municipi.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.