BeBusiness Sant Cugat, l'evolució de la Jornada d'Emprenedoria, el 25, 26 i 27 d'octubre


  • Comparteix:

Un moment de la roda de premsa

Un moment de la roda de premsa

BeBusiness Sant Cugat és el nom del nou format de l'antiga Jornada de l'Emprenedoria i se celebrarà entre el 25 i el 27 d'octubre a Sant Cugat per sisè any. La iniciativa, que enguany tractarà les vendes, està impulsat per la Cambra de Terrassa, Sant Cugat Empresarial (SCE), EsadeCreapolis i l’Ajuntament, a través de la Fundació Sant Cugat Actiu. El nou format, creat per augmentar la participació, acollirà un concurs d'emprenedoria i un 'meetup' a EsadeCreapolis i la 8a jornada d'emprenedors al Teatre-Auditori.

Les cinc edicions anteriors van tenir 800 participants cadascuna i s'espera que amb el nou format el número d'assistents augmenti fins als 1.000. La tinenta d'alcalde de Promoció Econòmica, Joana Barbany, ha explicat que l'objectiu de la iniciativa segueix sent el mateix: el foment de l'emprenedoria per crear nous llocs de treball a la ciutat.

Joana Barbany

A la ciutat volem seguir sent un punt de referència pel que fa a l'emprenedoria i els professionals que generen ocupació i empresa


Les vendes seran el tema central de la proposta i cada activitat ho tractarà des d'una perspectiva diferent. El director gerent de la Cambra de Terrassa, Josep Prats, ha explicat per què s'ha escollit aquest àmbit.

Josep Prats

Les vendes és un dels elements fonamentals que sustenta qualsevol projecte empresarial. Hem treballat molts fils conductors i aquest any és més clàssic però els continguts no ho són.


El primer dia tindrà lloc el concurs d'emprenedoria a EsadeCreapolis sota el nom 'Ven el teu projecte', dirigit a persones amb empreses de menys de tres anys. Els tres guanyadors del concurs podran participar l'endemà a la 8a Jornada d'Emprenedoria, titulada 'La venda de projectes i serveis' que acollirà la conferència 'Empendre sense saber vendre?' amb el director de Global Business Development a Dassault Systèmes, Óscar Torres. També hi haurà lloc per a les experiències empresarials d'emprenedors com Daniel Jiménez (Waynabox) i Carlota Pi (HolaLuz). L'últim dia hi haurà una trobada entre emprenedors i empreses corporatives.

Tota la informació sobre el BeBusiness Sant Cugat 2016 està disponible a Bebusiness.cat, on també s’han de cursar les inscripcions a les activitats.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.