Sant Cugat s'adhereix a la campanya No puc esperar!


  • Comparteix:

Una imatge de la targeta que identifica els pacients / Foto: ACCU

Una imatge de la targeta que identifica els pacients / Foto: ACCU

Sant Cugat s'adhereix a la campanya No puc esperar!, impulsada per l'Associació de Malalts de Crohn i Colitis Ulcerosa (ACCU). La iniciativa proposa, a més de donar suport a la divulgació de les activitats de l'associació, posar els lavabos d'edificis públics a disposició de persones que pateixen malalties inflamatòries intestinals. El ple ha aprovat aquest dilluns aquesta proposta d'ERC-MES que ha passat a ser moció institucional.

ESCOLTA-HO

L'Ajuntament s'ha compromès a promoure l'adhesió dels comerços santcugatencs a la campanya i a identificar tots els establiments que en formin part amb l'adhesiu corporatiu de la iniciativa. També se'ls inclourà al web de l'associació i a l'aplicació per a mòbils a disposició de les persones beneficiàries de la targeta.

El president de l'ACCU, Enric Bosch, ha assistit a la votació i ha agraït al consistori el compromís amb les persones que se'n beneficiaran, sobretot amb els infants que pateixen malalties inflamatòries intestinals.

Enrich Bosch

Tot el que puguem millorar és el futur dels nens. Necessiten una societat comprensiva, sense barreres.


La moció també acorda col·laborar en totes les campanyes divulgatives sobre les malalties digestives i impulsar contactes entre l'ACCU Catalunya i la resta d'entitats promotores amb les associacions de comerciants de Sant Cugat per promore la incorporació dels seus associats a la campanya.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.