La connexió de Can Barata a la xarxa d'aigua potable serà una realitat el 2017


  • Comparteix:

El barri de Can Barata està a tocar de Rubí

El barri de Can Barata està a tocar de Rubí

La connexió de Can Barata a la xarxa d'aigua potable serà una realitat el 2017. El consistori ha demanat a l'Agència Catalana de l'Aigua (ACA) una subvenció de 600.000 euros per fer front al projecte. Si no es concedeix el subsidi l'equip de govern cobrirà la despesa a través del capítol d'inversions per a aigua (Sorea) de l'Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB). La tinenta d'alcalde d'Entorn Urbà, Cristina Paraira, ha refermat aquesta data en el debat d'una moció del PSC que demanava el compromís del ple per incloure una partida en el pressupost de l'any vinent per estudiar la connexió i unes possibles obres.

ESCOLTA-HO

Tots els partits han votat a favor de la moció proposada pel PSC. El portaveu socialista, Pere Soler, ha recalcat que l'acord és fruit de l'esforç col·lectiu.

Pere Soler

Això no ha estat una cosa del PSC, sinó una cosa de tots. Tots ens n'hem preocupat, equip de govern i oposició, però sobretot els veïns.


L'equip de govern s'ha compromès a iniciar la fase de licitació de l'obra l'any que ve. Paraira ha explicat els passos que se seguiran.

Cristina Paraira

Nosaltres sabrem si tenim la subvenció de l'ACA el 2016. Podrem demanar la inversió de Sorea el 2017 i s'executarà el 2017 com ja vaig dir al consell de barri.


Actualment, Sorea té encarregat un estudi per saber quina és la millor manera per connectar el barri, amb Rubí, Sant Quirze i la zona de Can Sant Joan com a possibles opcions. La concessionària també treballa en els problemes de baixa pressió de l'aigua al territori.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.