El ple aprova el compte general municipal del 2015


  • Comparteix:

Edifici de l'ajuntament / Foto: Localpres

Edifici de l'ajuntament / Foto: Localpres

El ple ha aprovat el compte general de l'exercici de 2015 que recull els resultats del pressupost de l'Ajuntament i dels organismes autònoms. L'aprovació ha estat possible amb els vots de l'equip de govern i de dos dels tres regidors de la CUP-PC, que s'han reservat un de contrari per reprovar la càrrega política dels números. ICV-EUiA ha votat en contra en coherència al seu posicionament respecte als pressupostos. La resta de formacions s'han abstingut.

ESCOLTA-HO

El tinent d'alcalde d'Economia i Hisenda, Damià Calvet, ha informat que l'Ajuntament té temps per presentar el compte general a la Sindicatura de Comptes fins al 15 d'octubre. És un document que, segons Calvet, ha rebut un informe favorable de les comissions especials de comptes del consistori i cap al·legació.

La CUP-PC ha dividit el seu raonament per valorar el document en clau tècnica (dos vots a favor) i en clau política (un contrari). C's s'ha abstingut en no estar presents, com a partit al ple, durant el primer trimestre de 2015.

ERC-MES ha demanat la refundació d'organismes autònoms com la Fundació Sant Cugat Actiu i l'Institut de Gestió Estratègica, Promoció Econòmica i Societat de la Informació (IGEPESI). També ha fet especial incidència en la situació deficitària de Promusa, amb pèrdues, segons el partit, de 600.000 euros.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.