Can Borrell, el cartell de l'AMI i la seguretat ciutadana, al torn de precs i preguntes del ple


  • Comparteix:

Públic del ple

Públic del ple

El pantà de Can Borrell, la pintada a la placa de l'AMI i el nombre de Mossos d'Esquadra són alguns dels temes que han aparegut al torn de precs i preguntes del ple. És el darrer dels punts de cada sessió plenària.

ESCOLTA-HO

Núria Gibert (CUP-PC) ha lamentat la publicitat d'una clínica de cirurgia estètica als autobusos i a les cabines telefòniques. La tinenta d'alcalde de Govern Obert, Joana Barbany, ha dit que el cas dels autobusos no és competència de l'Ajuntament i que mirarà si hi ha algun tipus de protocol per controlar els anuncis.

Ignasi Bea (CUP-PC) ha qüestionat la celeritat amb què l'Ajuntament va fer un bustiatge sobre el risc de l'aluminosi en el local ocupat per La Xesca. També en pregunta el cost. La resposta li arribarà a la comissió informativa.

Ramon Piqué (CUP-PC) ha preguntat sobre l'estat del dragatge del pantà de Can Borrell. El regidor de Medi Ambient, Joan Puigdomènech, ha dit que estan pressionant el Parc de Collserola perquè ho faci el més aviat possible. El cupaire també ha preguntat per l'estat del projecte de masoveria urbana a les Cases dels Mestres de la Floresta. El tinent d'alcalde d'Urbanisme, Damià Calvet, li ha respost que cal adquirir una franja d'un terreny d'un particular per completar-ho.

Ferran Villaseñor (ERC-MES) ha demanat que, en cas que hi hagi participació municipal al Sant Cugat va de Tapes, cal fer extensiva la iniciativa a tota la ciutat. D'altra banda, el regidor també ha preguntat sobre quins plans hi ha per integrar el trànsit de bicicletes a la ciutat. Se li respondrà en comissió informativa.

Mireia Ingla (ERC-MES) ha preguntat per l'estat de la urbanització del carrer de Sant Francesc d'Assís a les Planes. Se li respondrà en comissió informativa. D'altra banda, ha demanat que es compleixi una moció aprovada al 2007 per retirar la bandera espanyola de l'Ajuntament el dia de la Diada.

Èric Gómez (ERC-MES) ha preguntat com s'està implementant a les escoles el protocol per lluitar contra la LGBTIfòbia. El govern li explicarà en comissió informativa. D'altra banda, Gómez ha lamentat la pintada de la placa que certifica Sant Cugat com a municipi de l'AMI i ha preguntat pel cost que tindrà reparar-la. L'alcaldessa no coneix el cost i lamenta totes les pintades que hi ha a la ciutat.

Aldo Ciprián (C's) ha demanat que s'instal·lin endolls a la sala de plens per poder connectar-hi els telèfons mòbils i els ordinadors dels regidors.

Sergio Blázquez (C's) ha preguntat de nou a Damià Calvet si deixarà el seu càrrec de director de l'Incasòl per dedicar-se només a l'Ajuntament. Calvet ha dit que no ho té previst.

Munia Fernández-Jordán (C's) ha demanat el nombre de contenidors de la ciutat, una xifra que se li facilitarà, segons la tinenta d'alcalde de Serveis Urbans, Cristina Paraira. D'altra banda, també ha demanat el resultat d'una anàlisi que s'ha fet de l'estat de la riera de Can Cabassa.

Pere Soler (PSC) ha lamentat que falti senyalització en alguns barris de la ciutat. D'altra banda, ha preguntat en quin estat es troba el projecte de Cal Castillo. Se li informarà en comissió informativa.

Álvaro Benejam (PP) ha celebrat que s'estigui fent un estudi que podria suposar un increment del nombre de Mossos d'Esquadra a Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.