L'Ajuntament crearà un pla de mesures per millorar els barris de Mas Gener i Can Cabassa


  • Comparteix:

Una imatge de la torre d'alta tensió de Mas Gener / Foto: Google Maps

Una imatge de la torre d'alta tensió de Mas Gener / Foto: Google Maps

L'Ajuntament es compromet a crear un pla de mesures de millora dels barris de Mas Gener i Can Cabassa. Entre altres punts, es treballarà per resoldre el conflicte que genera la torre d'alta tensió de Mas Gener, netejar la riera de Can Cabassa, acabar amb les molèsties generades pel soroll de l'AP7 i augmentar la freqüència de la neteja dels carrers. El compromís neix d'una moció del PP que ha aprovat aquest dilluns el ple amb esmenes d'ERC-MES. Tots els grups han donat suport a la moció i les esmenes, tret de C's, que ha votat en contra de les modificacions.

L'acord també preveu una programació més eficaç de la poda de l'arbrat públic, la millora del sistema de sanejament públic d'aigües residuals i l'arranjament als accessos a la B30 pel carrer de Josep Trueta. El portaveu del PP, Álvaro Benejam, s'ha compromès a reclamar les millores necessàries per minimitzar l'impacte acústic de l'AP7.

Álvaro Benejam

Ens comprometem a demanar al ministeri de Foment una solució per la barrera de so per evitar que es perjudiquin les cases.


Tots els grups han coincidit en el fons de la moció, tot i diferir en la necessitat de demanar un augment dels efectius dels Mossos d'Esquadra, punt que ha centrat l'esmena d'ERC-MES. Ho explica la portaveu de la formació, Mireia Ingla.

Mireia Ingla

En cap d'aquestes reunions amb els veïns hem parlat de la necessitat que s'augmentin els Mossos. Jo entenc que vostès van fer una moció demanant augmentar el nombre de policia i sembla que aprofitin aquesta moció per demanar allò que ja han demanat en altres ocasions.


Aquesta moció s'afegeix al compromís del ple per analitzar el soterrament de la torre elèctrica de Mas Gener i la posada en marxa de les actuacions per netejar, mantenir i controlar la xarxa de clavegueram.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.