CiU i ERC discrepen sobre la tramitació del projecte de modificació del PGM de La Floresta


Temes relacionats

ERC fa un gest de força en un comunicat sobre la urbanització de Can Busquets (23/jun/04)


  • Comparteix:

ERC no acceptarà que es porti al ple el mateix projecte que es va aprovar l'any passat

ERC no acceptarà que es porti al ple el mateix projecte que es va aprovar l'any passat

Els socis de l'equip de govern discrepen sobre el tràmits que s'han d'engegar després que la Generalitat hagi demanat que dos decrets d'alcaldia de l'expedient de modificació del PGM de la Floresta passin per ple. Mentre que l'alcalde creu que és un tràmit administratiu més, sense conseqüències polítiques, ERC diu que cal aprofitar aquest moment i fer un nou text més fidel al Pla director de la Floresta.

L'alcalde, Lluís Recoder, assegura que no es pot fer una lectura política del requeriment fet per la Comissió d'Urbanisme i ha anunciat la seva voluntat de dur els dos decrets d'alcaldia al ple en el termini d'un mes tal i com li demana la Comissió d'Urbanisme:

Lluís Recoder

S'han d'incorporar els documents en forma de text refòs, però no es poden treure conclusions polítiques d'una qüestió exclusivament tècnica.


Lluís Recoder ha reiterat que la millor opció per protegir Can Busquets és el projecte de modificació del PGM de La Floresta que es va aprovar al setembre de l'any passat, que serveix per preservar el 80% de la zona i per legalitzar els habitatges que estaven fora d'ordenació.

De la seva banda, el portaveu d'ERC i tinent d'alcalde de Medi Ambient, Eduard Pomar, ha dit que els republicans creuen que cal aprofitar aquesta ocasió i que no acceptaran que passin per ple aquests decrets d'alcaldia:

Eduard Pomar

Nosaltres no veuríem bé que es tornés a portar al ple, sense modificacions, el mateix projecte que es va aprovar.


Recordem que ERC, que inicialment va votar a favor del text refòs de modificació del PGM de La Floresta, es va desmarcar després del seu soci de govern i va votar amb els grups d'esquerra a l'oposició una moció demanant una moratòria urbanística a les anomenades 'zones 21', entre elles Can Busquets.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.