L'oposició reclamarà a la junta de veïns de Valldoreix una millora del clavegueram


  • Comparteix:

L'oposició vol que la junta de veïns acordi actuacions sobre el clavegueram

L'oposició vol que la junta de veïns acordi actuacions sobre el clavegueram

C's, ERC-MES i la CUP-PC presentaran a la junta de veïns de Valldoreix d'aquest dijous una moció, original del partit taronja, per reclamar que es millori el manteniment i la salubritat del clavegueram del territori. Segons el text, l'actual sistema de sanejament no és suficient per adaptar-se al creixement urbanístic dels últims anys i per això demana l'elaboració d'un pla director en aquest àmbit.

El text demana incloure un inventari de la xarxa, una anàlisi de funcionament actual i una proposta de les actuacions necessàries per reformular el clavegueram. La vocal de C's a Valldoreix, Susana Casta, argumenta que la millora del sanejament és clau per al territori.

Susana Casta

Posar en marxa aquest projecte serà difícil, no serà només d'aquest govern sinó també dels que vinguin. És un projecte pel futur del poble, no és maco ni ven, però s'ha de fer.


Mentre no s'elabori el pla director, proposen que el nou Pla d'Actuació Municipal (PAM) incorpori les actuacions urgents i a curt termini incloses en l'auditoria que va fer Sorea, la concessionària del servei d'aigua. Precisament, la moció també demana que el document elaborat per l'empresa es traslladi als grups de la oposició.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.