C's demana aclarir la contractació de Cíclica per gestionar l'hort de Mira-sol per possible 'conflicte d'interessos'


  • Comparteix:

Web de l'hort comunitari de Mira-sol

Web de l'hort comunitari de Mira-sol

C's demana que el govern aclareixi com es va dur a terme la contractació de l'empresa Cíclica per gestionar el projecte d'hort comunitari de Mira-sol. El grup municipal adverteix que la relació familiar entre la sotsdirectora de Medi Ambient i Participació Ciutadana de l'Ajuntament, Marina Casals, i un dels membres de l'entitat pot ser un cas de conflicte d'interessos.

El portaveu de C's, Aldo Cirprián, ha assegurat que l'actual càrrec de confiança del consistori va ser una de les persones que va constituir Cíclica. Ciprián ha demanat al govern local que expliqui com es va dur a terme la contractació de l'empresa per gestionar el projecte d'hort comunitari.

Aldo Ciprián

Cíclica no hauria de presentar-se a cap projecte del consistori pel vincle entre aquest càrrec i un membre de la companyia.


Aquest dilluns, els 179 membres de la comunitat de l'hort de Mira-sol van entrar per primera vegada al solar de 3.200 metres quadrats ubicat darrere el casal del districte.

La proposta de crear l'hort va néixer al consell de barri de Mira-sol el mandat passat. S'ha dut a terme amb 58.000 euros, 30.000 dels quals són de la partida de lliure disposició del districte i la resta, del pressupost municipal.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.