El PSC vol que es millori la senyalització d'accés als barris de la ciutat


  • Comparteix:

El PSC lamenta que barris com Can Borrull no disposin de senyals per arribar-hi

El PSC lamenta que barris com Can Borrull no disposin de senyals per arribar-hi

El PSC vol que l'Ajuntament prioritzi les inversions en la senyalítica per accedir als barris, especialment als més allunyats del centre, abans de fer-ho en els polígons industrials. Els socialistes consideren que hi ha 'un dèficit important' en aquest sentit i que 'cal afavorir la identificació dels llocs d'una manera ràpida i fiable'. El partit assegura que tot plegat es podria haver resolt des de la Taula de Mobilitat, que només s'ha reunit una vegada des de la seva constitució al febrer.

El portaveu del PSC, Pere Soler, ha posat com a exemples de mala senyalització els barris de Can Borrull, Can Barata i Sol i Aigua, i ha lamentat que la Taula de Mobilitat no s'hagi reunit encara.

Pere Soler

La mobilitat és un dels problemes que la ciutadania considera més importants i aborda els aparcaments, les direccions dels carrers i les anelles de circulació.


La tinenta d'alcalde de Mobilitat, Cristina Paraira, va assegurar el mes passat que l'òrgan participatiu es reuniria aquest mes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.