La Festa de la Unitat Popular de la CUP torna enguany amb les activitats infantils com a novetat


  • Comparteix:

Cartell de la iniciativa / Foto: CUP

Cartell de la iniciativa / Foto: CUP

La Festa de la Unitat Popular (FUP) de la CUP de Sant Cugat torna dijous després d'un any d'absència amb un programa renovat que apostarà per actes per a tots els públics. Dues xerrades i un acte polític aniran acompanyats de propostes festives, com una tarda infantil amb Els Trobadorets i Xiula i una nit de teatre i música.

El membre de la CUP Pau Sànchez ha explicat que l'organització ha intentat fer un recull d'activitats 'de qualitat' per a tot al poble, ja siguin de caire polític o social. La majoria de les propostes tindran lloc a la tarda i van destinades a públic de totes les edats.

Pau Sànchez

Hem intentat que el gruix de la festa sigui a la tarda i fer que s'adreci a tot tipus de públic.


Les activitats començaran dijous a dos quarts de vuit de la tarda amb la xerrada 'Sobirania de l'espai públic' a la Casa de Cultura, que tindrà la participació de l'antropòleg Manuel Delgado, l'urbanista Zaida Muxí i representants de La Xesca. Els dos dies següents tindran un caire més festiu, amb la nit de teatre divendres a la plaça de Barcelona, a partir de dos quarts de nou, on actuaran Nassos de Trinxera i Les Antígones, i la tarda infantil al parc de Ramon Barnils dissabte, a partir de dos quarts de sis. Després, a partir de les nou, prendrà protagonisme la política amb l'acte protagonitzat per membres de la formació de l'àmbit local, comarcal i nacional.

Les activitats de la iniciativa acabaran el dijous 20 al Xalet Negre amb la xerrada 'La universitat pública i el dret a la protesta', amb el secretari general de la CGT a Catalunya, Ermengol Gassiot, i dues de les encausades per l'ocupació del Rectorat de la UAB, Laura Gené i Nahuel Quimasó.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.