Les obres d'urbanització de Can Borrull començaran al juny


  • Comparteix:

Avinguda de Can Borrull

Avinguda de Can Borrull

Les obres per urbanitzar Can Borrull, que comportaran la legalització del barri, s'iniciaran al juny. Ho ha anunciat aquest dijous al consell de les Planes el tinent d'alcalde d'Urbanisme, Damià Calvet, que ha afirmat que els treballs tindran una durada màxima de 14 mesos. El procés s'acompanyarà de la creació d'una associació administrativa de cooperació, formada per l'Ajuntament i les entitats veïnals, que farà un seguiment de l'adjudicació de l'obra i dels treballs.

El projecte d'urbanització es publicarà en breu i el consistori ha demanat als veïns que incorporin a les al·legacions la cessió de només dos metres d'amplada de terrenys per fer les voreres de la carretera de Vallvidrera. La licitació de les obres es farà una vegada s'aprovi definitivament el projecte d'urbanització i inicialment, el de reparcel·lació que determina què paga cada veí.

L'actuació aglutina 65 finques i quatre més, afectades per les reserves de sòl d'equipament i zones verdes. El pagament de les expropiacions l'assumirà el consistori i no els veïns, tal com preveu la normativa urbanística quan es tracta de sòl urbà no legalitzat. El consistori estima que l'aportació veïnal serà de 178.000 euros.

Damià Calvet també ha avançat la creació d'una figura jurídica que farà d'interlocutor entre el consistori i els veïns.

Damià Calvet

Això servirà molt perquè una vegada tinguem l'associació funcionant hi haurà una interlocució formal.


Queda pendent, ha remarcat Calvet, la modificació puntual al ple del Pla de Millora Urbana (PMU) per incloure l'afectació dels metres de vorera i les zones verdes.

Durant la sessió s'ha anunciat que el sotsdirector de Districtes, Francesc Serra, abandona el càrrec per dedicar-se a un projecte en l'empresa privada. El substituirà la sotsdirectora de Medi Ambient i Participació Ciutadana, Marina Casals.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.