La CUP mostra en la 4a Festa de la Unitat Popular la inherència de la política en la vida quotidiana


  • Comparteix:

La festa d'aquest dissabte ha tingut lloc al parc de Ramon Barnils

La festa d'aquest dissabte ha tingut lloc al parc de Ramon Barnils

La CUP ha posat de manifest aquest dissabte, en la Festa de la Unitat Popular (FUP), la seva percepció que la política no es pot separar de la vida quotidiana. Els anticapitalistes han portat durant la tarda al parc de Ramon Barnils propostes per a tota la família i, especialment, per a la canalla, i a la nit un acte polític amb els regidors Núria Gibert i Ignasi Bea, el regidor de Crida per Sabadell Lluís Perarnau i el de Badalona per la CUP Roger Salles.

La membre de la CUP Laura Alegre ha subratllat que la FUP, en aquesta 4a edició, ja va camí de la consolidació i ha defensat la importància de fer que la política no se separi de la resta d'aspectes de la vida.

Laura Alegre

Des de la CUP creiem que la política es fa dia a dia i la canalla també hi ha de tenir el seu espai.


Les activitats de la iniciativa acabaran el dijous 20 al Xalet Negre amb la xerrada 'La universitat pública i el dret a la protesta', amb el secretari general de la CGT a Catalunya, Ermengol Gassiot, i dues de les encausades per l'ocupació del Rectorat de la UAB, Laura Gené i Nahuel Quimasó.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.