El Casal de Joves de la Floresta naixerà al Centre Cívic de Can Llobet


  • Comparteix:

L'objectiu de la Comissió Educativa és situar el futur Casal a les columnes del Centre Social i Sanitari / Foto: Ajuntament

L'objectiu de la Comissió Educativa és situar el futur Casal a les columnes del Centre Social i Sanitari / Foto: Ajuntament

El Casal de Joves de la Floresta naixerà al Centre Cívic de Can Llobet de manera provisional mentre s'espera la resolució de la proposta dels pressupostos participatius que hauria de finançar les obres de l'emplaçament definitiu, a les columnes inferiors del Centre Social i Sanitari. La comissió educativa del consell de barri florestà considera urgent engegar l'equipament per implicar els joves al barri i actuar de pont entre l'oferta infantil i l'adulta del districte.

La proposta va néixer de forma oficial al maig passat, amb la comissió educativa, que va assenyalar la necessitat de dotar el districte d'un espai que fes resorgir l'antic Espai Jove de la Floresta, tancat fa anys. L'entitat, que assegura té el suport de l'Ajuntament, vol aconseguir que els joves participin en el dia a dia del districte i tinguin un lloc on trobar oci responsable i autogestionat.

El membre de la comissió educativa del consell de barri de la Floresta, Manel Berenguer, ha assenyalat a Cugat.cat que aquest espai és vital per mantenir el jovent al districte.

Manel Berenguer

L'Espai Jove ofereix un lloc de trobada que et facis teu. En fer-ho, t'emancipa, no depens dels serveis d'un altre sinó que tu mateix te'ls crees i els dinamitzes. Però, clar, has de tenir l'espai per poder-ho fer.


A causa de 'la urgència' de l'equipament, la comissió està decidida a tirar-lo endavant ja al Centre Cívic de la Floresta, a Can Llobet. Segons Berenguer, la secció de majors de 18 anys es pot obrir ara perquè s'organitzarà amb una assemblea dels mateixos joves. L'espai de 12 a 17 anys, d'altra banda, necessita un monitor titulat i està a l'espera que l'Ajuntament el contracti. L'única condició que posa la comissió és que sigui algú vinculat al barri.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.