Les estelades de l'ANC i el semàfor de Quatre Cantons, al torn de precs i preguntes de l'oposició


  • Comparteix:

Les estelades de l'ANC, al ple

Les estelades de l'ANC, al ple

La radiació de la torre elèctrica de Mas Gener, els okupes de Can Trabal, les estelades de l'ANC i el semàfor de Quatre Cantons són alguns dels temes que han aparegut al torn de precs i preguntes del ple. És el darrer dels punts de cada sessió plenària.

ESCOLTA-HO

Sergio Blázquez (C's) ha preguntat si ja s'ha fet la medició de la radiació de la torre elèctrica de Mas Gener. Se li contestarà fora del ple.

Roser Casamitjana (ICV-EUiA) ha preguntat si l'Ajuntament i l'EMD estan implicats en l'eliminació dels ailants, ja que Collserola ha establert un protocol al respecte.

Pere Soler (PSC) ha preguntat quan s'acaba el contracte amb l'empresa Sarbus i quan es redactaran les clàusules. L'alcaldessa li ha respost que l'any vinent. A més, Soler ha fet un prec a tots els partits per presentar menys mocions per escurçar la durada del ple.

Álvaro Benejam (PP) ha lamentat no haver rebut una còpia de l'autorització, si s'ha concedit, a l'ANC per haver penjat estelades a la ciutat. L'alcaldessa ha confirmat que no hi ha autorització i que s'ha de tramitar un expedient.

El portaveu del PP s'ha queixat també que els okupes d'una casa a Can Trabal estan utilitzant sense contracte el subministrament elèctric i d'aigua.

Aldo Ciprián (C's) també ha abordat la qüestió de les estelades de l'ANC i ha assegurat que les persones que les van penjar ho van fer sense seguretat.

Núria Gibert (CUP-PC) ha preguntat si l'empresa concessionària del servei de neteja, Clece, està oferint pràctiques no remunerades. També ha preguntat quins són els criteris exactes per canviar d'ubicació la celebració del Quinto de Nadal.

Ferran Villaseñor (ERC-MES) ha preguntat quan s'instal·larà als semàfors un dispositiu per adaptar-los a les persones cegues, en relació amb el semàfor de Quatre Cantons. La tinenta d'alcalde de Seguretat, Cristina Paraira, ha dit que tot plegat està recollit als pressupostos participatius i que es treballarà en aquest sentit.

També ha preguntat que quan començarà el procés per plantar les parades de les fires de Nadal i Reis. La regidora de Comerç, Mayte Pérez, assegura que tot plegat està recollit a l'ordenança.

Èric Gómez (ERC-MES) ha tornat a preguntar l'estat d'elaboració del protocol per combatre la LGBTIfòbia. També ha preguntat per què les pel·lícules del Cicle de Cinema d'Autor es promocionen amb subtítols en castellà. De tot plegat se li respondrà en sessió informativa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.