El ple municipal tomba la proposta del PP de crear un Consell Municipal de Família


  • Comparteix:

Una família en una zona d'acampada / Foto: ACN

Una família en una zona d'acampada / Foto: ACN

El ple municipal ha tombat la proposta del PP de crear un Consell Municipal de Família. Els populars proposaven fer aquesta taula per promoure iniciatives en benefici de la família i tractar de manera integral i estructurada les polítiques municipals relacionades amb l'unitat familiar. Tots els partits han votat en contra de la moció excepte C's, que s'ha abstingut.

ESCOLTA-HO

El portaveu del PP, Álvaro Benejam, ha defensat la necessitat de crear aquest organisme.

Álvaro Benejam

Si a Sant Cugat considerem necessari donar veu i escoltar els nens, els adolescents i els avis, doncs encara amb més raó hem de crear un Consell Municipal de Família on no només s'escoltaran els seus problemes i propostes concretes sinó també les que engloben les de la família.


La major controvèrsia que ha generat la proposta ha estat acotar el significat de família. L'equip de govern ha recordat que des de l'Ajuntament ja es fan polítiques familiars i que no és necessària la creació d'un nou consell municipal.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.