ERC-MES vol que l'Ajuntament doni suport al procés de creació de l'Agència Tributària de Catalunya


  • Comparteix:

L'oficina de l'Agència Tributària de Sant Cugat

L'oficina de l'Agència Tributària de Sant Cugat

ERC-MES vol que l'Ajuntament doni suport al procés de creació de l'Agència Tributària de Catalunya (ATC). Els republicans presentaran una moció al ple de novembre on demanen al govern que assumeixi totes les competències en matèria de recaptació de tributs. El text també sol·licita que es mantingui un punt d'atenció a Sant Cugat que permeti suplir l'atenció personalitzada i de proximitat que fins ara presten les Oficines Liquidadores.

La moció vol que la Generalitat implementi en la nova ATC una gestió pública i transparent amb criteris homogenis i equitatius per als contribuents i que fugi dels models d'oficines que impliquin la recentralització del servei i la desatenció dels ciutadans. La portaveu d'ERC-MES, Mireia Ingla, ha destacat la importància de crear una ATC.

Mireia Ingla

Quan parlem que volem tenir un estat independent, és obvi que necessitem recaptar i administrar els nostres impostos ja que és una de les infraestructures d'estat més importants.


La moció insta el govern a oferir una solució que garanteixi que els treballadors d'aquest organisme puguin continuar fent la seva tasca en la nova forma de l'agència i que aquest nou organisme aprofiti els coneixements i l'experiència dels empleats.

ERC-MES vol proposar a la CUP-PC i Convergència que se sumin a la moció.

La formació presenta aquesta proposta el mateix mes que la Generalitat ha anunciat que l'Oficina Liquidadora de la ciutat és una de les 53 que es vol tancar.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.