Els alcaldes comarcals dissenyen un pla d'actuació davant Salut per la planificació d'equipaments sanitaris


  • Comparteix:

Reunió de les ciutats afectades / Foto: Consell Comarcal

Reunió de les ciutats afectades / Foto: Consell Comarcal

Alcaldes i alcaldesses de l'àrea de l'influència de l'Hospital General de Catalunya (HGC) s'han reunit aquest divendres per establir un marc d'actuació davant la planificació del govern en infraestructures sanitàries a la comarca. Sant Cugat, Rubí, Castellbisbal, Montcada i Reixac, Ripollet, Cerdanyola, Barberà i Castellar han exposat la necessitar d'anar de la mà amb Salut per treballar conjuntament i estudiar projectes com el dels hospitals de referència Vicente Ferrer i Ernest Lluch, previstos a Rubí i Montcada.

Amb la presència del president del Consell Comarcal, Ignasi Giménez, la reunió ha servit per insistir en la necessitat que els municipis s'han de trobar amb el conseller de Salut, Toni Comín, tal com va demanar l'òrgan divendres de la setmana passada.

Davant l’anunci del conseller de Salut de la possible compra de l’HGC per part de la Generalitat, els representants municipals s’han mostrat cautelosos fins conèixer els detalls concrets de l’oferta i de la repercussió en la planificació de les infraestructures sanitàries al Vallès Occidental.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.