La reforma de vestidors, lavabos i bar de les pistes de les Planes, primer projecte a executar de la lliure disposició


  • Comparteix:

El consell de barri ja ha concretat la llista de projectes a fer

El consell de barri ja ha concretat la llista de projectes a fer

L'Ajuntament ja ha concretat els sis projectes prioritaris que s'executaran amb la partida de lliure disposició de 2016 de les Planes, que puja a 178.000 euros. De les 24 propostes del procés participatiu, el consistori executarà la rehabilitació dels vestidors, lavabos i bar de les pistes esportives; la millora de la zona infantil i de la plaça de la Creu d'en Blau; la creació d'elements gimnàstics; fer neteja de boscos, millora d'eficiència energètica i manteniment del barri; la construcció d'un parc de tirolines i l'arranjament de voreres dels carrers Molí i Sant Ignasi de Loiola.

Els dos primers projectes, el de les pistes i el de la plaça de la Creu d'en Blau, encapçalen la partida malgrat que no es van decidir en el procés participatiu, sinó que responen a una decisió prèvia del consell de barri. Els altres quatre projectes van ser els més votats del procés participatiu.

L'administració calcula que el cost de les sis iniciatives cobrirà la despesa de la lliure disposició de 2016, que encara estava pendent d'execució. Si no s'esgoten els 178.000 euros previstos, el pla de l'Ajuntament serà executar la resta de projectes del procés participatiu per ordre de més a menys votat.

L'execució de les propostes de la llista continuarà, per aquest mateix ordre, l'any vinent amb la partida corresponent al 2017 de 80.000 euros. No obstant això, fonts municipals asseguren a Cugat.cat que el consell de barri es reservarà l'opció de replantejar l'ordre d'execució en funció de les necessitats que tingui en aquell moment el districte.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.