L'ANC de Sant Cugat habilitarà autocars per anar a la concentració del 13 de novembre a Barcelona


  • Comparteix:

El cartell de la concentració / Foto: ACN Sant Cugat

El cartell de la concentració / Foto: ACN Sant Cugat

L'ANC habilitarà autocars des de la ciutat per anar a la concentració del 13 de novembre a Barcelona contra 'la judicialització política'. Els vehicles sortiran a un quart d'onze del matí des de la Biblioteca Central Gabriel Ferrater i tornaran a les dues del migdia al mateix lloc. El preu del viatge és de cinc euros i cal inscripció prèvia.

Les Fonts de Montjuïc, a l'avinguda Maria Cristina de Barcelona, acolliran la concentració que convoca l'ANC, Òmnium Cultural i l'Associació de Municipis per la Independència (AMI). Les entitats sobiranistes convoquen els ciutadans per defensar les institucions catalanes i el món municipal.

Els presidents de les tres entitats, Jordi Sánchez, Jordi Cuixart i Neus Lloveras, van anunciar la manifestació en una concentració de suport a la presidenta del Parlament, Carme Forcadell, just l'endemà que la fiscalia de Catalunya presentés al Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) una querella contra ella, ordenada per la fiscal general de l'Estat, per prevaricació i desobediència per permetre la votació de les conclusions de la comissió d'estudi del procés constituent.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.