Convergència presentarà una moció per donar suport a un referèndum vinculant d'independència al 2017


  • Comparteix:

El referèndum vinculant sobre la independència de Catalunya podria celebrar-se el setembre de 2017 / Foto: Web de l'Ajuntament

El referèndum vinculant sobre la independència de Catalunya podria celebrar-se el setembre de 2017 / Foto: Web de l'Ajuntament

El grup municipal de Convergència presentarà una moció al ple de novembre per mostrar el suport de la ciutat a la celebració d'un referèndum vinculant sobre la independència de Catalunya el setembre de 2017 amb una pregunta clara i una resposta binària. El text vol donar així suport a la resolució del 6 d'octubre del Parlament, que inclou el desplegament necessari per al procés constituent.

La moció proposa també traslladar els acords assolits al ple al Parlament, la Generalitat, l'Associació de Municipis per a la Independència (AMI), l'Associació Catalana de Municipis (ACM), la Federació de Municipis de Catalunya (FCM) i al govern espanyol.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.