C's vol que l'Ajuntament insti Interior a buscar noves instal·lacions per a la Policia Nacional espanyola


  • Comparteix:

Sergio Blázquez i Aldo Ciprián, davant les instal·lacions de la Policia Nacional espanyola

Sergio Blázquez i Aldo Ciprián, davant les instal·lacions de la Policia Nacional espanyola

C's demanarà mitjançant una moció al ple de novembre que l'equip de govern insti el ministeri de l'Interior a proveir noves instal·lacions a la Policia Nacional espanyola a Sant Cugat i cedeixi un espai per facilitar-ho. La formació taronja assenyala motius de comoditat i de condicions laborals dels treballadors per argumentar la necessitat d'un canvi, però també remarca que es tracta de la primera porta d'entrada per als estrangers a la ciutat i que això milloraria la imatge que ofereix Sant Cugat als nouvinguts.

La moció assenyala que l'Ajuntament va cedir el local actual a la Policia Nacional espanyola el 1978. Les instal·lacions del carrer del Vallès reben, segons Ciutadans, uns 20.000 tràmits anualment entre els diversos documents i certificats que expedeix. Per això, la formació demana unes noves instal·lacions més modernes per al cos, amb una sala d'espera més gran. Segons el portaveu de Cs, Aldo Ciprián, les instal·lacions actuals donen una mala imatge de la ciutat.

Aldo Ciprián

És la primera porta per a molts estrangers que viuen a la ciutat. Són gairebé 15.000 persones que haurien de tenir una visió molt més positiva de la ciutat.


Ciprián ha avançat que demanaran als representants de la formació taronja al Congrés que facin arribar també a Interior la petició d'inversió.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.