El PP vol que els Pressupostos de la Generalitat incloguin una residència per gent gran i el soterrament dels FGC


  • Comparteix:

Els populars critiquen que s'hagi reduït en un 25% la inversió a la comarca

Els populars critiquen que s'hagi reduït en un 25% la inversió a la comarca

La construcció d'una nova residència per a la gent gran a Sant Cugat o el soterrament de les vies dels FGC al seu pas pel municipi són algunes de les peticions que ha fet el PP en les esmenes que ha presentat als pressupostos de la Generalitat per aquest 2004. Els populars ja han anunciat que, en cas que aquestes demandes no siguin acceptades, les portaran al Parlament de Catalunya com a proposició no de llei.

El Partit Popular ha criticat el govern de la Generalitat per haver reduït en un 25% la quantitat que s'invertirà a la comarca del Vallès Occidental en els pressupostos d'enguany. Tot i reconèixer que la despesa a la nostra comarca en el passat exercici també va ser 'insuficient', els populars consideren 'molt preocupant' que enguany s'hagi retallat la inversió destinada al Vallès Occidental en gairebé 35 milions d'euros respecte l'any 2003. Ho diu la diputada del PP Eva Garcia.

Eva Garcia

En aquests pressupostos, la inversió a la comarca s'ha reduït en un 25%. És molt preocupant i per això hem presentat esmenes.


Per això, el PP ha presentat diverses esmenes al text dels presupostos, entre les que destaca la petició d'un nou hospital comarcal. Pel que fa a la nostra ciutat, els populars reclamen que s'incorpori la construcció d'una nova residència per a la gent gran i el soterrament de les vies dels FGC al seu pas pel municipi. Segons explica la diputada Eva Garcia, si aquestes esmenes no són acceptades, el PP les presentarà més endavant en forma de proposició no de llei.

Eva Garcia

Si la Generalitat no accepta aquestes demandes, les presentarem com a proposició no de llei més endavant perquè són necessitats prioritàries.


Les reclamacions que afecten a Sant Cugat han estat incorporades a les esmenes del PP a través del grup municipal. El Parlament de Catalunya debatrà i aprovarà els pressupostos pel 2004 el proper 15 de juliol.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.