El PSC proposarà al ple crear una taula de treball per millorar la sanitat a Sant Cugat


  • Comparteix:

La moció neix amb la voluntat de fer front comú per defensar la sanitat pública al municipi

La moció neix amb la voluntat de fer front comú per defensar la sanitat pública al municipi

El PSC presentarà una moció al ple d'aquest mes per crear una taula de treball i reflexió del model sanitari a la ciutat on 'totes les veus polítiques del ple hi estiguin representades'. El text neix arran de l'anunci de compra de l'Hospital General de Catalunya (HGC) i les reaccions que ha suscitat al ple.

El text vol que la taula sigui un referent per als equipaments, les necessitats sanitàries i la cobertura que requereix Sant Cugat. El portaveu del PSC, Pere Soler, diu que el consistori ja ha mostrat la seva unitat en temes de 'gran envergadura' per a la ciutat com Torre Negra, Delphi i el creixement de Sant Cugat. Per aquest motiu, Soler es mostra optimista amb la possibilitat de consens i diu que la sanitat al municipi és un tema que necessita tota la força política possible.

Pere Soler

Tots els partits sabem que hi ha mancances. Segurament la visió del model sanitari de tots els partis és diferent, segons la visió de dreta o esquerra. .


El líder socialista reconeix que el model sanitari de les diverses formacions representades al ple és diferent, però es mostra convençut a arribar a uns mínims comuns que els permetin tirar endavant la taula de treball.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.