Recoder rebutja ocupar una de les vicesecretaries de la futura direcció de CDC


  • Comparteix:

Lluís Recoder no ha acceptat l'oferta ja que l'obligaria a deixar la tasca d'alcalde o de parlamentari de Ciu

Lluís Recoder no ha acceptat l'oferta ja que l'obligaria a deixar la tasca d'alcalde o de parlamentari de Ciu

L'alcalde de Sant Cugat i parlamentari de CiU, Lluís Recoder, ha rebutjat la proposta del secretari general de CDC, Artur Mas, d'ocupar una de les vicesecretaries de la futura direcció del partit. Recoder ha declinat l'oferta perquè és un càrrec incompatible amb la seva tasca municipal i com a diputat.

L'actual secretari general de CDC, Artur Mas, havia temptat a Lluís Recoder amb una de les 6 vicesecretaries generals de la futura direcció del partit.

La proposta de Mas obligava però a Recoder a renunciar a la seva tasca com a alcalde o al seu escó de diputat al Parlament de Catalunya, en funció del règim d'incompatibilitat dissenyat pel propi secretari general de CDC. Un clar exemple d'això és el fins ara alcalde de Castellar del Vallès, Lluís Maria Corominas, que ha abandonat aquesta tasca per dedicar-se a la vicesecretaria de Territori i Acció Municipal.

Aquestes condicions han portat finalment a Recoder a declinar l'oferta, ja que, segons fonts municipals, no vol abandonar la seva tasca al capdavant del govern de Sant Cugat.

La proposta de Mas a Recoder s'inscriu dins la voluntat de confeccionar una direcció plural on estiguin representades totes les sensibilitats de Convergència, i en aquest cas, el sector moderat al qual pertany l'alcalde. Finalment, serà l'exconseller Antoni Fernàndez Teixidó qui ocupi la sisena vicesecretaria, d'Economia, Innovació i Treball.

La proposta d'Artur Mas per a la futura direcció de CDC s'haurà de votar en el marc del congrés de la formació, que es farà el proper cap de setmana a l'Hospitalet.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.