L'estelada torna a onejar a la plaça d'Octavià


  • Comparteix:

L'estelada torna a onejar a la plaça

L'estelada torna a onejar a la plaça

L'Ajuntament ha tornat a hissar una estelada a la plaça d'Octavià després que un grup de persones anònimes hagués despenjat i trepitjat aquest dimecres la bandera independentista que onejava al màstil d'aquest indret. Els implicats han difós imatges del moment, a les quals Cugat.cat ha tingut accés, en les quals també es veu un text adherit al màstil de la plaça que critica el paper del consistori en aquest cas.



El consistori va retirar aquest dimecres al vespre la bandera de la plaça de Lluís Millet en compliment de la interlocutòria emesa pel jutjat contenciós administratiu número 2 de Barcelona. La reubicació a la plaça d'Octavià, segons l'alcaldessa, Mercè Conesa, es va dur a terme perquè la interlocutòria només fa referència a la plaça de Lluís Millet.

Uns 'valents', segons C's
El grup municipal de C's ha elogiat els anònims que han despenjat i trepitjat l'estelada. Amb un tuit ja esborrat, ha aplaudit els implicats i els ha qualificat de 'valents'.



Segons el 'Tot Sant Cugat', la bandera despenjada ha aparegut estripada davant la seva redacció.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.