El Pacte per la Nit, la Taula de Mobilitat i les estelades, al torn de precs i preguntes


  • Comparteix:

Els precs i preguntes és l'últim punt dels plens / Foto: Localpres

Els precs i preguntes és l'últim punt dels plens / Foto: Localpres

El Pacte per la Nit, la Taula de Mobilitat, el Correllengua i les estelades de la plaça de Lluís Millet i d'Octavià són alguns dels temes que han aparegut al torn de precs i preguntes del ple. És el darrer dels punts de cada sessió plenària.

ESCOLTA-HO

Èric Gómez (ERC-MES) ha preguntat quan es tancarà l'ordenança sobre el Pacte per la Nit i ha demanat que es treballi conjuntament amb la resta de grups per generar consens. L'alcaldessa, Mercè Conesa, ha dit que es farà el més aviat possible.

Mireia Ingla (ERC-MES) ha preguntat a la tinenta d'alcalde de Polítiques de Cicle de Vida, Susanna Pellicer, si han tingut comunicació sobre si les empreses energètiques avisen abans de fer talls de subministrament. També ha preguntat a la regidora de Comerç, Mayte Pérez, com es gestionarà l'aparcament quan s'instal·li la pista de gel. Se li respondrà en comissió informativa.

Ferran Villaseñor (ERC-MES) ha requerit un procediment per tramitar les peticions que arriben als presidents dels consells de barri a l'equip de govern. Se li respondrà en comissió informativa.

També ha preguntat quin és el criteri per instal·lar els llums de Nadal. La tinenta d'alcalde d'Entorn Urbà, Cristina Paraira, ha dit que és una gestió municipal, que no depèn dels comerços, tot i que es treballa amb ells. També assegura que es procura que el consum sigui el mínim.

Ramon Piqué (CUP-PC) ha demanat per les xifres de les llistes d'espera del CAP. Són unes dades, segons l'equip de govern, a les quals no tenen accés. Piqué també ha demanat quan es convocarà de nou la Taula de Mobilitat. Paraira li ha dit que es farà aviat.

Aldo Ciprián (C's) ha preguntat si el dispositiu de seguretat de Can Solà costa 80.000 euros, tal com li consta a ell. Paraira diu que no en té constància.

També ha demanat si els díptics dels consells de barri estan en marxa. La tinenta d'alcalde de Comunicació, Joana Barbany, diu que tot plegat està a punt per distribuir-se.

Sergio Blázquez (C's) ha demanat a la tinenta d'alcalde de Cultura, Carmela Fortuny, si li podrà passar informació sobre la futura sala polivalent.

Munia Fernández-Jordán (C's) ha demanat a Pellicer que se li faciliti una informació que havien demanat abans, però no ha especificat quina. També ha demanat accés a l'informe sobre el resultat de l'anàlisi química a la riera de Can Cabassa.

Pere Soler (PSC) ha demanat si s'ha avançat en el projecte de Can Quitèria. Se li respondrà fora del ple.

Álvaro Benejam (PP) ha criticat que Arran fos col·laborador del Correllengua tenint en compte que, assegura, ha atacat la seu del PP. El regidor diu sentir-se incòmode perquè l'Ajuntament també col·labori amb aquest col·lectiu. L'alcaldessa ha dit estar d'acord amb Benejam, però defensa que l'administració treballa en un nivell diferent. A més, ha condemnat l'actuació d'Arran.

Benejam també ha lamentat que s'hagi tornat a col·locar l'estelada a la plaça d'Octavià després de retirar la de Lluís Millet. Conesa ha apel·lat a la llibertat d'expressió.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.