L'Ajuntament demana a Interior que millori les instal·lacions de la Policia Nacional espanyola


  • Comparteix:

Instal·lacions de la Policia Nacional espanyola

Instal·lacions de la Policia Nacional espanyola

Sant Cugat insta el ministeri d'Interior espanyol a destinar la inversió necessària per millorar les instal·lacions de la comissaria de la Policia Nacional espanyola com més aviat millor. Ho ha aprovat el ple municipal aquest dilluns a proposta de C's i PP. La moció ha tingut el suport de Convergència i el PSC, i el rebuig de la resta de grups del ple, que han votat a favor de la moció alternativa d'ERC-MES, que proposava al govern espanyol transferir les competències de la policia espanyola als Mossos d'Esquadra.

ESCOLTA-HO

El text reprova l'estat en què es troben les instal·lacions la comissaria a Sant Cugat i proposa, fins i tot, un canvi d'ubicació. La moció defensa que els 653 metres quadrats de l'oficina han quedat obsolets per al nombre de població actual de la ciutat. El portaveu de C's, Aldo Ciprián, ha criticat l'estat de les instal·lacions.

Aldo Ciprián

Aquestes instal·lacions atenen uns 2.500 ciutadans comunitaris i extracomunitaris a l'any que han de fer cua a les portes de l'oficina, donant una imatge lamentable de la ciutat. Això no és el que entenem per Smart City.


ERC-MES ha defensat una moció alternativa perquè l'Estat espanyol fes un traspàs total i immediat a la Generalitat de Catalunya de totes les competències que exerceixen els cossos i forces de seguretat estatals al país. La proposta ha tingut el suport de la CUP-PC, ICV-EUiA i el regidor no adscrit. El regidor republicà Èric Gómez ha defensat aquesta proposta.

Èric Gòmez

En aquest país, tothom sap que quan una cosa depèn de l'Estat espanyol és una merda i quan depèn de la Generalitat és una mica millor, tot i l'ofec econòmic al qual ens sotmeten.


L'equip de govern ha donat suport a la moció de C's per una qüestió 'pràctica', tot i que espera que 'aviat les competències en matèria de seguretat siguin catalanes'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.