Mercè Conesa rebrà la insígnia d'honor del Gremi de la Construcció del Vallès


  • Comparteix:

Mercè Conesa / Foto: Lluís Llebot

Mercè Conesa / Foto: Lluís Llebot

El Gremi de la Construcció del Vallès concedeix aquest any la seva insígnia d'honor a l'alcaldessa, Mercè Conesa. L'acte d'entrega tindrà lloc aquest divendres a les dotze del migdia a l'edifici institucional Cecot de Terrassa, seu de l'associació empresarial. La junta posa en valor la tasca de suport de Conesa al desenvolupament de l'activitat del col·lectiu durant la seva etapa com a tinent d'alcalde de Territori a l'Ajuntament, entre els anys 2003 i 2010, i també com a alcaldessa de la ciutat des del 2011 fins a l'actualitat.

Entre les fites aconseguides com a alcaldessa, el Gremi de Construcció destaca l'assoliment d'una mitjana de pagamanent a proveïdors de 29,7 dies l'any 2014, xifra que suposa una reducció del 36% respecte l'inici del 2011. Aquesta dada, a més, supera els límits fixats per la llei 15/2010 de lluita contra la morositat, que limita a 30 dies el termini per aprovar les factures i a 30 dies més per pagar-les.

A més de la guardonada, assistiran a l'acte el president del Gremi de la Construcció del Vallès, Toni Palet, el president de la patronal Cecot, Antoni Abad, el tinent d'alcalde d'Urbanisme, Economia i Hisenda, Damià Calvet, i membres de la junta directiva del gremi.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.