Els santcugatencs Àlex Corretja i Carme Colomina, dos dels nous 'ambaixadors' de Catalunya


  • Comparteix:

Els membres del Consell amb el president Puigdemont

Els membres del Consell amb el president Puigdemont

L'extennista Àlex Corretja i la periodista i professora al Col·legi d'Europa de Bruges Carme Colomina són algunes de les personalitat que ajudaran a projectar Catalunya al món a través d'un Consell Consultiu format per 39 persones. És una iniciativa del Diplocat i les persones que en formen part ho faran per un període de quatre anys renovables i de manera desinteressada.

Entre els membres hi ha noms com els dels exambaixadors Ambler Moss (EUA) i Arturo Sarukhan (Mèxic), la representant de l'ACNUR a l'Europa Central, Montserrat Feixas, l'empresària Sol Daurella, els músics Jordi Savall i Josep Carreras, la diputada sueca Bodil Valero, el filòsof Josep Ramoneda, la cuinera Carme Ruscalleda i el futbolista Xavi Hernàndez

El secretari general del Diplocat, el santcugatenc Albert Royo, ha desvinculat aquest consell del procés independentista i ha recordat que que entre els 39 membres hi ha 'una barreja de sensibilitats ideològiques'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.