L'ANC renova la junta local amb Fernàndez i Lliberia com a membres amb més suports


  • Comparteix:

Un moment de la votació d'aquest dissabte / Foto: https://santcugat.assemblea.cat

Un moment de la votació d'aquest dissabte / Foto: https://santcugat.assemblea.cat

Núria Fernàndez i Josep Lluís Lliberia són els dos membres de Sant Cugat per la Independència amb més suports (64 cadascun) per formar part del nou secretariat local després de les eleccions internes celebrades aquest dissabte. Artur Royo (60 vots), Xavier Palet (55), Jaume Asens (47), Àngels Vidal (43), Jaume Cardús (35) i Jaume Viladric (35) també en formaran part. La primera reunió del secretariat determinarà qui ocupa els càrrecs de coordinador, secretari i tresorer. 67 socis de l'ANC han exercit el seu dret a vot.

Normalment el secretariat està format per set membres. Tenint en compte que hi ha un empat entre els dos darrers més votats, la primera reunió de la junta també posarà sobre la taula l'opció d'ampliar el nombre d'integrants a vuit. Si es decideix mantenir-ho en set, la persona que ocuparà el càrrec s'elegirà per atzar.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.