ERC presentarà a la comissió de Foment una proposta per actuar contra el soroll de l'AP7 a Mas Gener


  • Comparteix:

L'acte d'ERC-MES s'ha fet al carrer Guadalajara

L'acte d'ERC-MES s'ha fet al carrer Guadalajara

El grup d'ERC al Congrés presentarà aquest dimecres una proposició no de llei a la comissió de Foment per instar el govern espanyol a prendre mesures per pal·liar el soroll provinent de l'AP7 al pas per Mas Gener. El text es debatrà aquest dimecres i ERC l'ha presentat en un acte al carrer de Guadalajara, a tocar de l'autopista, amb la portaveu republicana a la comissió de Foment, Teresa Jordà.

La proposta demana reelaborar el mapa estratègic de soroll a l'AP7 abans d'acabar el primer trimestre del 2017, desenvolupar les mesures que siguin necessàries per minimitzar el soroll provocat per l'autopista i incorporar als pressupostos generals de l'estat, que s'han de presentar el gener, la partida per tirar-les endavant.

Jordà s'ha mostrat esperançada que la proposta prosperarà.

Teresa Jordà

Ens correspon als càrrecs electes batallar perquè s'aprovi. La nova aritmètica parlamentària pot fer que s'aprovi i més si hi ha l'Ajuntament i els grups municipals darrere.


Els representants republicans han assenyalat que també es plantegen presentar una esmena als pressupostos generals de l'estat si finalment no inclouen la partida.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.