ERC es desmarca de la commemoració de l'aprovació de la Constitució espanyola


  • Comparteix:

Les JERC ja van escenificar el rebuig al Dia de la Hispanitat amb una jornada de treball

Les JERC ja van escenificar el rebuig al Dia de la Hispanitat amb una jornada de treball

ERC i les JERC tornen un any més a posicionar-se contra la commemoració, aquest dimarts, de l'aprovació de la Constitució espanyola i subratllen que en l'últim any el país ha viscut noves accions per part de l'Estat que posen de manifest 'la judicialització de la política per resoldre desavinences entre institucions'. En conseqüència, els republicans exigeixen que el procés independentista tiri endavant i que culmini amb una nova constitució.

El president d'ERC, Oriol Cisteró, considera que els resultats de les últimes eleccions catalanes van en coherència amb no celebrar la Constitució de l'Estat espanyol.

Oriol Cisteró

El nostre missatge no és nou. La Constitució espanyola no és la nostra i la majoria del Parlament ho demostra. Hem de tenir la nostra pròpia constitució.


De la seva banda, les JERC, que ja van escenificar el seu rebuig al Dia de la Hispanitat amb una acció al carrer, han publicat aquest dimarts un vídeo on expressen la seva reclinació a la carta magna espanyola als seus perfils a les xarxes socials.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.