ERC-MES vol que el ple doni suport la llei catalana d'igualtat entre homes i dones


  • Comparteix:

Els regidors d'ERC-MES

Els regidors d'ERC-MES

ERC-MES proposarà que Sant Cugat faci costat a la llei 15/2015 d'igualtat efectiva entre dones i homes i per la defensa de les dones al treball en igualtat d'oportunitats, aprovada pel Parlament i que ha estat recorreguda pel govern espanyol al Tribunal Constitucional (TC). Els republicans ho defensaran al proper ple a través d'una moció que també preveu que el consistori participi d'accions de rebuig d'aquesta 'nova ofensiva del govern espanyol de judicialitzar la política'.

La portaveu d'ERC-MES, Mireia Ingla, ha lamentat que lleis que han tingut un suport majoritari al Parlament no puguin tirar endavant.

Mireia Ingla

El TC hauria de tirar enrere totes les decisions de declarar inconstitucionals aquelles normes que només volen millorar la vida de ciutadans del país.


La llei d'igualtat catalana es va aprovar el 21 de juliol de 2015 i només va tenir els vots en contra del PP i d'Unió Democràtica de Catalunya (UDC), que no compartien aspectes referents a l'avortament, i de C's, que van rebutjar les quotes de paritat que proposava la norma.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.