ERC-MES lamenta que el PSC trenqui la unitat dels partits sobre la protecció de Torre Negra


  • Comparteix:

El PSC planteja que la Generalitat compri Torre Negra

El PSC planteja que la Generalitat compri Torre Negra

El grup municipal d'ERC-MES ha lamentat en un comunicat 'el canvi de rumb' del PSC en l'estratègia de protecció de Torre Negra. Segons el grup republicà, la moció que els socialistes presentaran al ple de desembre que demana que la Generalitat compri els terrenys suposa que es desmarquin de la unitat d'acció que hauria sorgit de la modificació Pla General Metropolità (PGM) del juny.

Els republicans insisteixen que la millor manera que no es construeixi a Torre Negra és la seva declaració com a zona no urbanitzable. En aquest sentit, el regidor de MES Ferran Villaseñor ha lamentat a Cugat.cat que el PSC hagi canviat el posicionament 'dels últims 20 anys' en aquest àmbit i que 's'aliniï amb C's i PP'. Villaseñor ha assenyalat que el fet que el portaveu socialista, Pere Soler, ja ho hagi traslladat al Parlament de Catalunya trenca la unitat d'acció en un moment crucial.

Ferran Villaseñor

No només a Sant Cugat, també s'està traslladant al Parlament en un moment judicial on s'està intentant salvaguardar Torre Negra. Ens preocupa molt i demanem un retorn a la posició de consens.


El tinent d'alcalde d'Urbanisme, Damià Calvet, va anunciar a l'agost a Cugat.cat que es descartava aquesta possibilitat amb el reinici dels tràmits per canviar el Pla General Metropolità (PGM) que ha de garantir la preservació de l'espai.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.