Convergència vol que l'Ajuntament aprofundeixi en l'aplicació de clàusules socials en la contractació


  • Comparteix:

La mocio es debatrà al ple d'aquest mes

La mocio es debatrà al ple d'aquest mes

Convergència portarà al ple d'aquest dilluns una moció per impulsar l'aplicació de clàusules socials a la contractació pública de l'Ajuntament. El text proposa convocar la Comissió de la Contractació Responsable del consistori per valorar i avaluar l'aplicació de les clàusules socials.

La moció recull que la comissió redacti una nova instrucció i introdueixi aquells aspectes que es consideri que millorin l'aplicació d'aquestes clàusules perquè siguin de compliment obligatori en les licitacions de 2017. El tinent d'alcalde d'Economia i membre del grup de Convergència, Damià Calvet, explica l'objectiu de la moció.

Damià Calvet

Volem explicar què estem fent i millorar aquestes accions. Voldríem que la causa tingués el suport dels grups municipals.


El text també proposa fer una jornada amb les entitats, associacions i empreses del tercer sector de Sant Cugat per contrastar l'avaluació i incorporar noves propostes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.