Les entitats sobiranistes organitzen una concentració avui per donar suport a Carme Forcadell


  • Comparteix:

Detall del cartell de la concentració / Imatge: Assemblea.cat

Detall del cartell de la concentració / Imatge: Assemblea.cat

L'Assemblea Nacional Catalana (ANC), Òmnium Cultural, l'Associació de Municipis per la Independència (AMI) i l'Associació Catalana de Municipis (ACM) organitzen aquest dijous a les vuit del vespre una concentració davant l'ajuntament per mostrar suport a la presidenta del Parlament, Carme Forcadell. Demà, les mateixes entitats es trobaran davant el Palau de Justícia de Barcelona a les nou del matí per acompanyar Forcadell a declarar per haver permès que es votessin les conclusions de la comissió d'estudi del procés constituent.

Els interessats a acompanyar divendres la comitiva santcugatenca ho poden fer en autocar, que partirà a dos quarts de vuit del matí des del davant de la Biblioteca Central Gabriel Ferrater. Les reserves s'han d'efectuar amb un correu electrònic a scxi.anc@gmail.com. El viatge d'anada i tornada té un import de cinc euros.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.