No prospera la proposta de C's per ampliar la ràtio de Mossos a Sant Cugat


  • Comparteix:

Els efectius de Mossos no s'ampliaran per ara / Foto: ACN

Els efectius de Mossos no s'ampliaran per ara / Foto: ACN

La comissió d'Interior ha rebutjat la proposta d'augmentar la ràtio de Mossos d'Esquadra a Sant Cugat de C's pels vots contraris de Junts pel Sí i la CUP-CC. Junts pel Sí va proposar 'valorar l'augment de la ràtio dels Mossos desplegats a la ciutat d'acord amb la disponibilitat pressupostària i les necessitats globals de nous efectius en el conjunt de Catalunya', una esmena que va ser rebutjada per C's.

C's demanava arribar a la ràtio recomanada de 2,5 agents per cada 1.000 habitants, xifra que suposaria uns 220 policies on ara mateix n'hi ha una setantena, segons el partit taronja. La proposta de C's ha rebut els vots favorables de Catalunya Sí que es Pot, el PSC i el PP.

El portaveu municipal de C's, Aldo Ciprián, ha criticat l'alcaldessa, Mercè Conesa, per aquesta situació.

Aldo Ciprián

El partit de l'alcaldessa ha rebutjat una proposta que ella mateixa havia fet arribar al conseller. Això em sembla doble moral.


A la ciutat, el ple de juliol va rebutjar una moció originària del PP, amb el suport de C's, que demanava precisament augmentar la ràtio de Mossos a la ciutat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.