Sant Cugat, a favor que es mantingui l'horari d'estiu tot l'any


  • Comparteix:

Imatge de la campanya de la Iniciativa per la Reforma Horària / Foto: Web reforma horària

Imatge de la campanya de la Iniciativa per la Reforma Horària / Foto: Web reforma horària

El ple de Sant Cugat ha manifestat el suport a la Iniciativa per la Reforma Horària i vol que es mantingui l'horari d'estiu tot l'any. A través d'una moció institucional, proposada originalment per Convergència, l'Ajuntament instarà el Parlament Europeu a modificar la directiva que determina que es canviï d'horari dues vegades a l'any.

ESCOLTA-HO

El text també mostra el suport de l'Ajuntament a la campanya 'Trobem temps dins del temps' de la Generalitat i a les properes iniciatives que s'engeguin per incentivar la reforma horària. En aquest sentit, el consistori també es posa a disposició del govern per participar en campanyes i proves pilot com a mostra del compromís i de la necessitat de reformar els horaris 'per adaptar-los a uns temps més humans, cívics i saludables'. Ho explica la tinenta d'alcalde de Promoció Econòmica, Innovació i Govern Obert, Joana Barbany, que també ha agraït el suport de la resta de grups municipals.

Joana Barbany

Són moltes les iniciatives que giren entorn de la necessitat de reformar els horaris laborals per tal d'arribar a una conciliació familiar raonable. Volem agrair el suport institucional.


La moció demana també traslladar l'adopció dels acords al Parlament Europeu, al govern espanyol, a la Generalitat i a la Iniciativa per la Reforma Horària.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.