Josep Lluís Lliberia, nou coordinador de la delegació local de l'ANC


  • Comparteix:

Lliberia, a la dreta de la imatge, amb Jordi Sánchez i altres membres de les delegacions territorials del Vallès/ Foto: ACN

Lliberia, a la dreta de la imatge, amb Jordi Sánchez i altres membres de les delegacions territorials del Vallès/ Foto: ACN

Josep Lluís Lliberia és el nou coordinador de la delegació local de l'ANC amb el repte de 'donar suport als polítics' en la que espera que sigui 'l'etapa final del procés'. El nou secretariat vol crear una taula que aglutini els partits i entitats sobiranistes de la ciutat per treballar de manera conjunta. Uns 2.500 santcugatencs estan vinculats a l'ANC entre socis, uns 900, i simpatitzants.

El nou coordinador assegura que ara s'obre un període 'políticament convuls' on 'vindran maldades des de Madrid'. Per aquest motiu, destaca que el paper de l'entitat aquest mandat serà donar suport als polítics de la ciutat. Lliberia explica que començarà aviat una roda de contactes amb els partits sobiranistes que finalitzarà amb la creació d'un punt de treball.

Josep Lluís Lliberia

Iniciem una roda de converses amb PDECAT, amb la CUP, ERC i ICV per acabar amb una taula conjunta que ens permeti crear un ambient d'unitat a nivell local.


Lliberia també ha fet referència a la polèmica suscitada aquest cap de setmana amb les declaracions de l'alcaldessa, Mercè Conesa, sobre el referèndum. El coordinador de l'ANC assegura que es tracta d'un nou atac dels mitjans i ha defensat 'la lluita de Conesa per a la independència de Catalunya'.

Josep Lluís Lliberia

Crec que ha estat un problema de mala interpretació en un titular. Tots els que hem llegit bé l'entrevista veiem que l'alcaldessa ha deixat molt clar que treballarà pel referèndum i pel sí.


Completen el nou secretariat local de l'ANC Núria Fernàndez, Artur Royo, Xavier Palet, Jaume Asens, Àngels Vidal, Jaume Cardús i Jaume Viladric.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.